Dýničky v centru Aalborgu
Dýňová sezóna začíná! Aneb už proběhla dýňová buchta, pečená dýně ale pořád chyběla ta dekorační...
Chci se vám pochlubit mou první vyřezanou dýní, kterou jsme s Katkou vyřezaly pro obchod Tiger. My a banda 5 letých dětí. No ale happiness! Nikomu to nevadilo a na konec jsme dostali i sáček bonbónů!
Jinak pracujeme ve skupině na projektu, který ve středu odevzdáváme. A týden na to mám druhou zkoušku.
Máme svoji skupinovou mstnost s tabulema a taky s nástěnkama, kam připichujeme nápady a kdo co má udělat.
... a máme odevzdáno!
Podělím se s vámi o ten recept na dýňovou buchtu. Je dost dobrá, taková vláčná a ve škole mi ji pochválili:) Potřebujete: 500g dýně nastrouhané najemno i se slupkou, 2 vejce, 133ml oleje, 230g cukru, 325g mouky, 100 g vlašských ořechů, PDP,
sůl, skořice, vanilín. Postup: Vejce, cukr, vanilkový cukr,
sůl, skořici a olej vyšlehat. Přidat nastrouhanou dýni, pak mouku, PDP a nahrubo
nakrájené ořechy. Těsto do bábovkové vysypané formy a péct na 175 stupňů cca 1
hodinu.
Chci se vám pochlubit mou první vyřezanou dýní, kterou jsme s Katkou vyřezaly pro obchod Tiger. My a banda 5 letých dětí. No ale happiness! Nikomu to nevadilo a na konec jsme dostali i sáček bonbónů!
Jinak pracujeme ve skupině na projektu, který ve středu odevzdáváme. A týden na to mám druhou zkoušku.
Máme svoji skupinovou mstnost s tabulema a taky s nástěnkama, kam připichujeme nápady a kdo co má udělat.
... a máme odevzdáno!
1 Comments
zkouška
OdpovědětVymazat