Dýničky v centru Aalborgu

By sobota, října 24, 2015

Dýňová sezóna začíná! Aneb už proběhla dýňová buchta, pečená dýně ale pořád chyběla ta dekorační...

Podělím se s vámi o ten recept na dýňovou buchtu. Je dost dobrá, taková vláčná a ve škole mi ji pochválili:) Potřebujete: 500g dýně nastrouhané najemno i se slupkou, 2 vejce, 133ml oleje, 230g cukru, 325g mouky, 100 g vlašských ořechů, PDP, sůl, skořice, vanilín. Postup: Vejce, cukr, vanilkový cukr, sůl, skořici a olej vyšlehat. Přidat nastrouhanou dýni, pak mouku, PDP a nahrubo nakrájené ořechy. Těsto do bábovkové vysypané formy a péct na 175 stupňů cca 1 hodinu.


Chci se vám pochlubit mou první vyřezanou dýní, kterou jsme s Katkou vyřezaly pro obchod Tiger. My a banda 5 letých dětí. No ale happiness! Nikomu to nevadilo a na konec jsme dostali i sáček bonbónů!








Jinak pracujeme ve skupině na projektu, který ve středu odevzdáváme. A týden na to mám druhou zkoušku.
Máme svoji skupinovou mstnost s tabulema a taky s nástěnkama, kam připichujeme nápady a kdo co má udělat.

... a máme odevzdáno!

Podobné články

1 Comments